OM JIF

ENKLERE OG MER EFFEKTIV RENGJØRING

Jif er Norges største rengjøringsmerke og har produkter som hjelper deg med en enkel og effektiv husvask. Jif har det du trenger til de fleste rengjøringsoppgavene i huset, alt fra engangsvåtmopper til gulvet, kjøkkenspray til kjøkkenbenken, og skurekrem til badekaret.

Om Jif

Om Jif

Jif lanserte sitt første produkt i 1978 og har siden da utviklet seg i takt med tiden og har i dag et produktutvalg som gjenspeiler alle typer rengjøring av hjemmet.

Jif har ledet an utviklingen innen det som kalles Nye Metoder, særlig gjelder dette Jif Mopp System. Blant de siste nyhetene fra Jif er Jif Baderomskrubb, Jif Vindu System og Jif Støvmopp. Jif er blant Norges 10 mest kjente merkevarer, og brukes av alle norske husholdninger.

Om Orkla Home & Personal Care

Jif er en del av Orkla Home & Personal Care som er markedets ledende produsent og markedsfører av vaskemidler, rengjøringsmidler og produkter til personlig pleie. Vi tilbyr et bredt spekter av andre sterke merkevarer som KlarOmo, Blenda, Milo, Zalo, Krystal, Lano, Solidox, Define, Sunsilk og Dr Greve.