Ofte stilte spørsmål

Her får du en oversikt over ofte stilte spørsmål – og svar på dem. Lurer du på noe angående våre produkter eller bruken av dem, kan du nå oss på telefon +47 22 06 27 80, eller sende en mail til forbrukerservice@lilleborg.no.

Bruk

På baksiden av flasken finner du informasjon om hvor lenge produktet skal virke avhengig av problemet. Generelt anbefaler vi å vente minst 15 minutter før du skyller rørene med vann. I tilfeller der du er usikker på hva som tetter røret, anbefaler vi å vente to timer før du skyller. Dersom du skyller før produktet har fått jobbet ferdig, kan det hende at du ikke får fjernet det som tetter rørene og må derfor gjenta prosessen. Jif Avløpsåpner skader ikke rørene og gir ikke problemer med forsteining av smusset som kan sitte i rørene dine.

Har du problemer med sluket, er både Klorin og Salmi godt egnet til ukentlig forebygging. Hell 1 dl ufortynnet i sluket, la det virke ca en halv time, og skyll deretter med vann.

Engangsvåtmoppene til Jif skal rekke til omtrent 25 kvadratmeter, men dette kan variere noe ut fra hvilken gulvtype du har og hvor skittent gulvet ditt er. Vi vasker ofte svært forskjellige, og hvor mye trykk som legges på moppen under vasken er også avgjørende for hvor mye væske som frigjøres under vask.

Ingredienser

Jif Skurekrem inneholder ikke-syntetisk baserte mikropartikler fra en naturlig forekommende og veldig vanlig bergart. Dette materialet har en vital rolle i en del sykluser og livsløp i naturen, og kan på ingen måte knyttes opp mot mikroplast.

Innhold

For øyeblikket selges det dessverre ikke løse deler til Jif Mopp eller Jif Vindu System. Årsaken til det er at det er hard kamp om hylleplassen i butikkene og reservedeler blir sjelden prioritert.