Se bra ut til våren? Slik bør du vaske vinduer

Tåler vinduene dine dagens lys? Å vaske vinduer kan virke vrient, men med litt hjelp fra Jif kan du få plettfrie vinduer, slik at du ser bra ut.

Vaske vinduer med vindusnal. Bilde.

Vi kan vel alle innrømme at vi alltid gleder oss til å gå inn i den fantastiske tiden da vi virkelig kan merke at dagene blir lengre. Da det allerede er lyst når du drar til jobben og det er fortsatt lyst når du kommer hjem.

Men som våren avdekker alt snøen har skjult gjennom vinteren, avdekker vårsola også dine skitne ruter.

Vaske vinduer trenger ikke være vrient

Å vaske vinduer blir ofte forbundet med å være vrient og tidkrevende. Men fortvil ikke, med disse fem stegene så har du perfekte vinduer i en fei. Følger du denne step by step guiden vil du bli overrasket over hvor raskt og enkelt du kan se bra ut til våren.

  1. Før du begynner er det lurt å rydde vinduskarmen og legge et håndkle der til å samle vann. Fyll bøtta med vann opp til merket, og bland 1 kork Jif Vindu Vask i vannet.
  2. Bruk først forvaskeren. Dypp i bøtta, og press noe av vannet ut av mikrofiberpelsen med hånden om du vil unngå søl.
  3. Vask ytterkantene av vinduet først, og jobb deg innover mot midten. Vask med store sirkelbevegelser. Gni litt ekstra på flekker.
  4. Før du drar over med nalen, bruker du mikrofiberkluten og lager en tørr stripe øverst på vinduet og deretter en tørr stripe nedover den ene siden. Begynn øverst og fra siden med den tørre stripen, dra deretter nalen i horisontal retning bortover vindusflaten. Jobb deg nedover. La stripene overlappe hverandre med et par centimeter. Det er viktig å tørke av nalen med mikrofiberkluten mellom hver stripe. Så avslutter du med å tørke kantene på vinduet med mikrofiberkluten.
  5. Vinduene dine er nå skinnende rene. Mikrofiberpelsen og mikrofiberkluten vaskes i vaskemaskin etter bruk. La dem tørke før du legger dem tilbake i bøtta.