Renholdernes 5 beste vasketips

Alle hverdagshelter har en medhjelper som står i kulissene og hjelper dem med å lykkes. Derfor har vi spurt de profesjonelle om hjelp, og Plusstid Home deler gjerne renholderne sine fem beste vasketips med dere.

Vasketips fra Plusstid Home. Bilde.

Plusstid Home er den hjelpende hånden som tar seg av vaskingen mens du kan gjøre det du har mest lyst til. Men er du en hverdagshelt som liker å stå for rengjøringen i hjemmet, kan du fortsatt dra nytte av den gode kunnskapen til renholderne hos Plusstid Home. Disse fem tipsene er perfekte når du skal gjøre en skikkelig rengjøring, og er ikke nødvendigvis noe du trenger å gjøre hver gang du vasker.

1. Skinnende rene overflater

En glasspray eller Jif Universal vil gjøre de aller fleste overflatene skinnende rene og gir en flott finish etter vasken. Mange tenker at glasspray kun kan brukes på glass og speil, men renholderne bruker den også på for eksempel bord eller benker slik at det skinner ekstra.

2. Kombinasjonen som får kjøkkenvasken ren

En mirakelkombinasjon som flere av våre renholdere benytter, er Jif Skurekrem sammen med Svint stålull. Det er ingenting som får kjøkkenvasken like ren som denne duoen.

3. Rene dørhåndtak

Noe mange glemmer å vaske er dørhåndtak, men disse blir også skitne. Dersom du har flekker rundt og på dørhåndtak er det lettest å få disse bort med Jif Kjøkken. Spray kjøkkensprayen på en fuktet mikrofiberklut og tørk deretter over flekkene.

4. Kalkflekker ute

Har du fått kalkflekker på utsiden av vinduene er det supert å benytte Jif Baderom for å ta vekk disse. Mange tenker ikke på at man kan få kalk utenfor badet, og tenker derfor heller ikke på å ta baderomsproduktene ut av badet.

5. Først tørt så vått

Alt tørt, som støv og hybelkaniner, bør fjernes med tørre redskaper før du går over med våte. For eksempel, støv og hybelkaniner burde bli tatt bort med en tørr mikrofiberklut eller mopp, før du vasker med såpe og vann.

Skulle du trenge en hjelpende hånd med rengjøring av hjemmet eller kanskje en flyttevask, kan Plusstid Home bistå. Slik at du komme hjem til et rent hjem uten bekymringer for en liste med uendelige gjøremål.