Når moppen er borte danser hybelkaninene på gulvet

Nettopp kommet hjem fra ferie? Jif har løsningen som gjør det enkelt å ta hverdagen tilbake fra hybelkaninene.

Et rent gulv. Bilde.

Når vi vender hjem etter deilige feriedager, er det ikke uvanlig at en ubehagelig overraskelse venter deg hjemme. For mens du har ligget og sløvet, har huset stått hjemme og støvet. Ingen har lyst til å starte hverdagen med en lang og tungvinn husvask. Heldigvis har Jif hjelpemidlene som gjør at du ikke behøver bruke opp energioverskuddet fra ferien på å få det rent igjen.

Jaktsesong

Du avbestilte avisa og omadresserte posten, men hybelkaninene tok ikke fri i ferien. Mens du var i utlandet, på hytta eller båten, har de lodne dottene flyttet inn og okkupert huset ditt. Derfor er det kort tid mellom ferie og jaktsesong på støvdottene. Jif Mopp System er den mest effektive våpenplattformen du kan ta med deg på hybelkaninjakt.

Begynn høyt i jaktterrenget på hyller, karmer og bilderammer. Her er kan du gå løs med Jif Støvmagnet. Etter å ha utryddet hybelkaninpopulasjonen øverst i jaktterrenget, er det tid for å finne frem gulvmoppen og ta de som gjemmer seg på gulvet.

Slik går du frem:

  1. Rydd gulvet, sett opp stoler og rull sammen tepper
  2. Finn frem din Jif Mopp og sett på en Jif Støvmagnet. Begynn innerst i rommet og vask deg utover med store S-bevegelser fra side til side. Bytt støvmagnet hvis den er mettet med støv.
  3. Sett så på en Jif Engangsmopp. Vask fra innerst til ytterst med S-bevegelser.
  4. Når du er ferdig, bretter du moppen forsiktig sammen så støv og skitt ikke faller av.

Du har nå fylt jaktkvoten for denne gangen og du kan da fatt på hverdagen med hele ferieoverskuddet i behold. Dette overskuddet vil vare mye lenger i et støvfritt hjem.