Hvilket Jif-produkt er du?

Man trenger mange ulike egenskaper for å vaske et helt hus. Derfor finner du alle slags personligheter blant Jifs produkter. Hvem har du mest til felles med?

Jif serien 2018. Bilde.

Jif Mopp System

Du finner de smarteste og enkleste løsningene på vanlige problemer. Der andre gjør seg avhengige av masse utsyr, gjør du jobben raskere og bedre nesten uten hjelpemidler. Uansett hvilke utfordringer du måtte møte på, er du samarbeidsvillig og tilpasningsdyktig. Du gjør alt som er forventet av deg og litt til.

Jif Allrent

Du er en generalist som kan brukes til alt. Det finnes andre som kan løse spesifikke oppgaver bedre enn deg, men ingen som kan gjøre så mange forskjellige jobber like godt som deg.

Jif Skurekrem

Du kombinerer ekstrem effektivitet med ekstrem skånsomhet. Når harde oppgaver krever myke løsninger, er du i ditt ess. Du gir deg ikke før problemet er løst, men viktigst av alt, du løser problemet uten å skape nye. Når du er ferdig med jobben, er det ingen som kan se at du har vært der.

Jif Vindussystem

Du får ikke til alt, men du er den aller beste på det du gjør. Du går kompromissløst til verks på arbeidsoppgavene og sparer ikke på noe. Men selv om du er ubestridt mester på ditt felt, er du lett å ha med å gjøre og samarbeidsvillig.

Jif Avløpsåpner

Du er ikke redd for utfordringer og lar deg ikke skremme av selv de verste grisejobbene. Men selv om du er brutalt effektiv og ikke lar noen ting stoppe deg, er du skånsom og grundig i alt du gjør.

Jif Rørfrisk

Du liker å holde ting i orden og rydde opp i problemer før de blir for store. Men selv om du ikke gjør de største og mest prestisjetunge jobbene, må ingen undervurdere hvor effektiv du er og hvor viktige jobbene du gjør, faktisk er.

Jif Sprayer

Du er både spiss og allsidig. Der andre enten spesialiserer seg på en ting eller lærer seg litt om mye, har du gjort begge deler. Du er spesialist på noen viktige områder, men du kan også løse et bredt spekter av andre oppgaver.

Jif Engangskluter

Du er alltid beredt. Mens andre trenger tid til å forberede seg, tar du problemer på strak arm. Du får jobben gjort, og før noen skjønner hva som har skjedd, er du borte igjen. Det er nesten som om problemet aldri eksisterte. Det er derfor du er førstevalget når noe må fikses raskt og enkelt.

Jif Baderom Skrubb

Du er hardtarbeidende og dedikert i det du jobber med. I møte med tøffe problemer er du den som har pågangsmot og kompetanse til å ta jobben. Din harde, men også intelligente fremgangsmåte, får selv nesten umulige oppgaver til å virke enkle.

Jif Støvmopp

Du er dynamisk og nøyaktig. Du har forstått at enhver jobb har sine unike utfordringer, og du vet hvordan du skal tilpasse deg disse. Ingen detaljer er uvesentlig, og du går over alle detaljer før du erklære jobben for gjort.

Jif WC-blokk

Du er en gledesspreder. Verden er full av ekle ting som man aldri kommer unna, men du vet hvordan du kan gjøre livet bedre for alle rundt deg.

Jif WC Power Gel

Du er tøff og uredd. Det finnes skitne jobber som må gjøres, og du lar deg ikke skremme. Du gjør med glede de jobbene som andre hverken tør eller klarer å ta.