Skip to main content

Du skal ikkje vaske bort sumarnatta

Vasking er det siste du vil bruke tid på i ferien, samtidig som du vil ha det rent og koselig enten du er hjemme, på hytta eller i båten. Her er triksene som gir deg mer og renere ferie. 

Du skal ikkje vaske bort sumarnatta

Å holde det rent om sommeren er en utfordring. Aktive unger drar med seg sand og jord inn etter lek utendørs. Kanskje er du på en hytte som ikke har innlagt strøm eller varmt vann, og det siste du vil bruke tid på, er vasking. Heldigvis finnes det supermoderne hjelpemidler som fungerer uansett hvor langt unna sivilisasjonen du måtte befinne deg.

JIF Mopp

Enten du har tilgang på strøm og varmt vann eller ikke, alle hytter bør ha en Jif Mopp. Det er det mest effektive verktøyet for å vaske skitne gulv raskt. En mopp tar nesten ikke plass og krever ikke strøm eller vann. Jif Engangsmopp kommer ferdig fuktet med enten Jif Allrent eller velduftende grønnsåpe.

For tørr støvtørk har du Jif Støvmagnet som også festes på moppen. Du kan dermed erstatte bøtte, kost, klut, og støvsuger med en mopp som passer inn under oppvaskbenken.

Jif Støvmopp

Hytta har kanskje stått ubrukt siden forrige sommer, og dermed blir første dagen av ferien en arbeidsdag for å få bort det ti måneder dype støvlaget. Om du vil gjøre denne jobben så raskt og effektivt som mulig, tar du med deg en Jif Støvmopp.

Jif Støvmopp har mange fiberarmer, og dette gjør at du kan bruke den på ujevne overflater som bokhyller, persienner og bilderammer. Fibrene fungerer på den måten at de lager statisk elektrisitet som tiltrekker seg og holder på støvkornene. Støvmoppen kan også festes på Jif Moppestang, slik at du enkelt kommer til uansett hvor støvet har lagt seg.

Engangskluter

Noe så enkelt som å fukte eller vaske en klut kan være en utfordring på en hytte eller i en båt, og er uansett ikke noe du vil bruke mye tid på i ferien din. Heldigvis finnes det Jif Universal Engangskluter for alle harde overflater og Jif Easy Clean for kjøkken og bad.

Ha en pakke med deg på hytta eller i båten, så kan du enkelt fjerne søl og skitt uten å måtte styre med varmt vann, klut og såpe.