Skip to main content

Om Jif

JIF - ENKLERE OG MER EFFEKTIV RENGJØRING

Om Jif

Jif er Norges største rengjøringsmerke og er bredt representert innen både tradisjonelle og nye rengjøringsmetoder. Jif dekker forbrukernes behov for et rent hjem ved hjelp av lettvinte og effektive metoder.

VÅR HISTORIE

Jif lanserte sitt første produkt i 1978 og har siden da utviklet seg i takt med tiden og har i dag et produktutvalg som gjenspeiler alle typer rengjøring av hjemmet.

Jif har ledet an utviklingen innen det som kalles Nye Metoder, særlig gjelder dette Jif Mopp System. Blant de siste nyhetene fra Jif er Jif Baderomskrubb, Jif Vindu System og Jif Støvmopp. Jif er blant Norges 10 mest kjente merkevarer, og brukes av alle norske husholdninger.

OM LILLEBORG

Jif er en del av Lilleborg som er markedets ledende produsent og markedsfører av vaskemidler og produkter til personlig pleie. Vi tilbyr et bredt spekter av sterke merkevarer som Omo, Blenda, Zalo, Krystal, Jif, Lano, Solidox, Define, Dove, Dr Greve og Axe.

OM ORKLA

Lilleborg er delt i to selvstendige enheter; Lilleborg Dagligvare og Lilleborg Profesjonell. Selskapet har 525 ansatte og er eid av Orkla.

Facts

Lilleborg AS

Nedre Skøyen vei 26

Postadresse:

Pb 673. 0214 Nydalen

0402 Oslo

Telefon:

800 33 444